, , , , , ,

JORNADA D’INNOVACIÓ RURAL DEL LLUÇANÈS

Des de la Càtedra del Món Rural hem estat convidats a participar el proper dissabte 3 de Juliol a la ‘Jornada d’innovació rural i presentació del projecte de Càtedra del Món Rural‘.

Una trobada d’apropament a projectes inspiradors del Lluçanès, on es lliuraran els Primers Premis a la Innovació Rural, que enguany han volgut premiar dues iniciatives innovadores del territori que acull la presentació; i quatre taules rodones en les que entitats i projectes d’altres zones rurals ens permetran debatre sobre el futur rural de Catalunya.

EcoRegió hi serem a la Taula 3, dedicada a ‘Projectes Europeus‘, compartint experiències amb Ruralization i El Hueco de Soria.

Ens acompanyes? ??

Vols inspirar-te coneixent iniciatives regeneradores del territori?

?? Registra’t a través del formulari i reserva la teva plaça! ??


PROGRAMA:


SOBRE LA ‘CÀTEDRA DEL MÓN RURAL’:

La Càtedra del Món Rural vol ser un espai de recerca, coneixement i suport a la innovació amb actuació directa a les zones rurals de Catalunya. El projecte s’impulsa amb l’objectiu d’escoltar, relacionar i ajudar a vertebrar totes aquelles iniciatives que estiguin treballant per al futur del món rural.

El grup promotor està format per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, el Consorci del Lluçanès, creacció, l’ARCA, la Xarxar per a la Conservació de la Naturaleza y el Departamento de Acción Climática, Alimentación y Agenda Rural de la Generalidad de Cataluña, y con la colaboración de la Fundación Acció Solidària Contra l’atur.


Aquest 2021 ve carregat de reptes i desafiaments, però també d’inspiració i grans dosis de motivació per continuar estenent una xarxa colaborativa d’EcoBioRegions Regeneratives que cultivin els nostres futurs Territoris Savis.


ARA #EsElMoment, i a DynamisLAB passem a l’acció. I tu?

T’HI ESPEREM!