, , , ,

Àgores d’EcoEducació i Economia Col·laborativa

Els propers dimecres de juliol es celebraran a la Casa de Cultura de Girona un conjunt d’activitats i Àgores, o cercles de diàleg, per celebrar l’exposició de l’artista Luis Camargo, “Rosada i Blat, una altre perspectiva al creixement”.

IMG-20160704-WA0000

Bons records del Cercle de Diàleg d’ EcoEducació

 

I pel proper Cercle de Diàleg

Dimecres 20 de juliol a les 19h a la CASA DE LA CULTURA DE GIRONA

 

ECONOMIES COL·LABORATIVES

 

Col·laborar en lloc de competir obre nous horitzons per l’ésser humà, també en l’economia. Presentarem propostes que busquen una forma diferent d’interactuar, buscant generar abundància, respectant l’equilibri social i natural.

 

Participaran

* Oriol Costa, dinamitzador del diàleg i fundador d’EcoRegió Catalunya (Comunitat econòmica de ciutadans per fomentar l’alimentació ecològica)

 * Pere Puigbert, agricultor i fundador del projecte Apadrina un Arbre fruiter

 * Jordi Pietx, Emprenedor Social Ashoka, actualment director Ecoembes Catalunya, societat anònima sense ànim de lucre per fomentar el reciclatge.

* Ferriol Danés del Cercle de Economia Gironí que treballa per fomentar l’Economia Sensible i la Responsabilitat Social Corporativa.

 

L’entrada és lliure, i us animem a confirmar la vostre participació, i participar en la preparació del diàleg al correu electrònic aecoregio@dynamislab.com.

 

Enllaç a EcoEducació i a EcoRegió